login
nagyreti lake hero background
Információ

A tóról

A Nagyréti-tó Békés megyében, Békéscsaba központjától 9 kilométerre található, teljes területe 23,36 hektár. A tó Catch&Release elv alapján üzemel, tehát halat elvinni nem lehet. A tó sajátossága, hogy a horgászállások előtti horgászható terület, a tófenék domborzata, talaja, valamint a vízmélység közel azonos. A mederfenék akadómentes, a talaj agyagos-szikes felület, átlagmélység 2.7 méter. A tó hosszában nádsövénnyel elválasztott.

A tavon 18 horgászhelyet alakítottunk ki, a horgászhelyek távolsága: 56m. Mindegyik horgászhelyhez fedett beülőt, csónakot evező lapáttal, pontybölcsőt, bográcsozó-és grillező-állványt, 3 db szeméttároló kukát, valamint áramhasználatot biztosítunk. A tavon elérhető minden vendégünk számára igényes női és férfi mosdó, zuhanyzó.

A halfauna legnagyobb részét nagytestű pontyok adják. A jelenlegi állomány átlagsúlya 15kg körül van, de szép számmal akadnak nyurga és tükrös 20 kg feletti egyedek is. A ponty állomány mellett jelentős a tó ragadozó állománya: harcsa (a legnagyobb 70-kg-os), csuka (8-12 kg átlagsúly) és süllő található.

A bojlis módszer kedvelői mellett a feeder horgászok is látogathatják a tavat. A finom peca művelőinek a méretes példányok fogása mellett sok örömet okozhatnak a tó 1kg-ot is meghaladó kárászai, valamint a brutális harcsa állomány ellenére is jelentős mennyiségben levő dévérkeszeg állomány.

Árak, szolgáltatások

Sátor

20000 Ft/nap

6x4m-es stég
kiülő nádtetővel
halbölcső
bográcsozó állvány
szemetes kuka
parkolás a stégen
áramhasználat

Faház

30000 Ft/nap

6x4m-es stég
kiülő nádtetővel
halbölcső
bográcsozó állvány
szemetes kuka
parkolás a stégen
áramhasználat

Foglalás

Foglalás
Foglalásait az info@nagyretito.hu címen emailben vagy a tóparton személyesen teheti meg.
A minimum foglalási időtartam 48 óra. Egy stégen maximum 4 fő engedélyezett.
A foglalás déltől délig szól, tehát a stégeket az érkezés napján 12 órától lehet elfoglani, a távozás napján pedig 12 óráig kell elhagyni.

1./ A foglaláshoz a szabad helyeket a foglalás menüpontban lehet megtekinteni. Foglalni csak e-mail-ben lehetséges az info@nagyretito.hu címen az alábbi táblázat kitöltésével és megküldésével.
2./ A foglalás után a foglaló horgász e-mail-ben értesítést kap a foglalás visszaigazolásáról, valamint a foglaló megfizetésének módjáról.
A foglalóként a teljes összeg 50%-t szükséges átutalni 8 napon belül a honlapon feltüntetett számlaszámra.
Az utalás sikerességéről e-mailben visszaigazolást küldünk.
A foglalás telefonos egyeztetéssel a helyszínen személyesen is rendezhető.
Amennyiben a foglaló 8 napon túl nem érkezik meg az adott számlaszámra, a foglalás automatikusan törlésre kerül.

A lemondást írásban az info@nagyretito.hu címen kell jelezni, az alábbi adatokkal: név, cím, időpont, a lemondás oka.
Amennyiben a tervezett horgászat időpontja a koronavírus járvány miatti lakóhely elhagyási tilalom alá esne, a foglalás egyeztetés alapján egy későbbi időpontban felhasználható. A foglalás lemondása esetén a visszatérítendő összeg mértéke:
- A visszamondás időpontja az érkezés napját megelőző 30 napon túl, a foglaló 80%-a visszaigényelhető.
- A visszamondás 30 napon belül történik, a foglaló nem jár vissza.
- Időpont módosítására az érkezés előtt legalább 30 nappal van lehetőség. Módosítási díj 5000 Ft.